Agensi perkawinan Hanuma Net Ltd eng rus ukr

Kerjasama


Sugeng rawuh ing situs web persatuan agensi perkawinan Hanuma!

Yen sampeyan pengin melu program afiliasi kita, isi formulir.

Situs iki digawe khusus kanggo agensi marriage. Kanthi situs kita, sampeyan bisa mbantu klien golek pasangan urip ing AS, Kanada, negara Eropa, Australia, Selandia Baru lan negara liya. Ngewangi klien wanita, sampeyan uga entuk kesempatan kanggo entuk: layanan agensi kita dikenani biaya kanggo wong lanang, lan saben agensi sing ngatur komunikasi antarane wong lanang saka database lan klien wanita agensi, entuk komisi kanggo surat, foto, obrolan online, pangiriman hadiah, ngatur rapat-rapat ing kutha.

Kanthi ndhaptar ing program afiliasi, sampeyan entuk:
- profil sing sampeyan upload menyang database kita - sampeyan entuk $0.75-1.25 kanggo saben profil sing diaktifake (komisi aktivasi gumantung saka kualitas lan jumlah foto);
- korrespondensi - sampeyan entuk $ 3,00-3,70 kanggo saben jawaban saka cah wadon (komisi saben jawaban gumantung ing wektu nanggepi surat lan kasedhiyan video ing profil klien);
- ijol-ijolan foto tambahan - sampeyan entuk $1,00 kanggo saben foto, dikirim dening wong lanang menyang bocah wadon utawa ditampa dening wong lanang saka bocah wadon lan dibayar dening dheweke;
- ngobrol lan video-chatting - sampeyan entuk $0,15 (15 sen) saben menit chatting prasaja, $0,30 (30 sen) saben menit video chatting karo siji stream video (nalika wong lanang nonton video cah wadon utawa kosok balene), $0,45 (45 sen) saben menit video chatting karo video stream pindho (loro lanang lan wadon chatting karo webcams ing), tagihan saben detik;
- organisasi telpon konferensi - sampeyan entuk $5 kanggo saben telpon konferensi karo bocah wadon saka agensi sampeyan (organisasi teknis proses lan biaya kanggo juru bakal dibayar dening kita);
- video-klip - sampeyan entuk $0.12-1.00 kanggo saben review video prawan sampeyan dening wong lanang (komisi saben tampilan beda-beda gumantung saka kualitas lan durasi video);
- pangiriman hadiah - Sampeyan entuk $ 5,00 saben kiriman hadiah kanggo bocah wadon plus sampeyan entuk dhuwit kanggo tuku hadiah kasebut;
- ngatur rapat - sampeyan entuk $25-$35 kanggo nyetel rapat antarane klien wadon lan klien kita.

Komisi dibayar saben wulan ing mata uang sing dipilih lan kanthi cara sing trep kanggo sampeyan.

Yen sampeyan siyap gabung karo jaringan kita:

©Hanuma Net Ltd., 2001-2022. All rights reserved.