Брак агенции Union Hanuma Net Ltd eng rus ukr

Cooperation


Добредојдовте на веб-страницата на Унијата на агенцијата за брак Ханума!

Ако сакате да учествувате во нашата партнерска програма, пополнете го формуларот .

Оваа страница е создадена специјално за агенции за брак. Со нашата страница, можете да им помогнете на вашите клиенти да најдат животен партнер во САД, Канада, европските земји, Австралија, Нов Зеланд и други земји. Помагајќи им на вашите женски клиенти, добивате и шанса да заработите: нашите агенциски услуги се наплатуваат за мажи, а секоја агенција што организира комуникација помеѓу мажи од нашата база на податоци и женските клиенти на агенцијата, добива провизија за писма, фотографии, онлајн разговори, испорака на подароци, организирање состаноци во нивниот град.

Со регистрирање во нашата придружна програма заработувате на:
- профили што ги поставувате во нашата база на податоци - добивате 0,75-1,25 долари за секој активиран профил (провизијата за активирање зависи од квалитетот и количината на фотографиите);
- преписка - добивате 3,00-3,70 долари за секој одговор од девојката (провизија по одговор зависи од времето на одговор на писмото и достапноста на видеото во профилот на клиентот);
- дополнителна размена на фотографии - добивате 1,00 долари за секоја фотографија, испратена од маж на девојка или добиена од маж од девојка и платена од него;
- разговори и видео разговори - добивате 0,15 $ (15 центи) за минута едноставен разговор, 0,30 $ (30 центи) за минута видео разговор со еден видео пренос (кога маж гледа видео на девојка или обратно), 0,45 УСД (45 центи) за минута видео разговор со двоен видео пренос (муабет и маж и девојка со вклучени веб-камери), наплата во секунда;
- организација на конференциски повици - добивате 5 долари за секој конференциски повик со девојка од вашата агенција (техничката организација на процесот и таксите на преведувачот ќе ги платиме ние);
- видео-клипови - добивате 0,12-1,00 долари за секој преглед на видеото на вашата девојка од маж (провизијата по преглед варира во зависност од квалитетот и времетраењето на видеото);
- испорака на подарок - Заработувате 5,00 долари по испорака на подарок на девојка, плус заработувате пари при купувањето на подарокот;
- организирање на состаноци - добивате 25-35 долари за поставување состаноци помеѓу вашите женски клиенти и нашите клиенти.

Провизиите се плаќаат месечно во валута по ваш избор и на начин што ви одговара.

Ако сте подготвени да се приклучите на нашата мрежа:

©Hanuma Net Ltd., 2001-2024. All rights reserved.