Agénsi nikah union Hanuma Net Ltd eng rus ukr

Gawé babarengan


Wilujeng sumping di situs web union agénsi nikah Hanuma!

Upami anjeun hoyong ilubiung dina program afiliasi kami, eusian formulir .

Situs ieu dijieun husus pikeun agénsi nikah. Kalayan situs kami, anjeun tiasa ngabantosan klien anjeun mendakan pasangan hirup di AS, Kanada, nagara Éropa, Australia, Selandia Anyar sareng nagara-nagara sanés. Ngabantosan klien awéwé anjeun, anjeun ogé tiasa nampi kasempetan: jasa agénsi kami ditagihkeun pikeun lalaki, sareng unggal agénsi anu ngatur komunikasi antara lalaki tina database kami sareng klien awéwé agénsi, nampi komisi pikeun surat, poto, obrolan online, pangiriman hadiah, pangatur rapat di kota maranéhanana.

Ku ngadaptar dina program afiliasi kami anjeun earn on:
- propil anu anjeun unggah kana pangkalan data kami - anjeun nampi $0.75-1.25 pikeun tiap profil anu diaktipkeun (komisi aktivasina gumantung kana kualitas sareng kuantitas poto);
- korespondensi - anjeun meunang $3.00-3.70 pikeun tiap jawaban ti mojang (komisi per jawaban gumantung kana timing tina respon kana surat jeung kasadiaan video dina profil klien);
- tukeran poto tambahan - anjeun meunang $1,00 pikeun tiap poto, dikirim ku lalaki ka awéwé atawa ditampa ku lalaki ti awéwé tur dibayar ku manehna;
- ngobrol jeung video-chat - anjeun meunang $0,15 (15 cents) per menit chat basajan, $0,30 (30 cents) per menit video chat jeung hiji video stream (lamun lalaki lalajo video gadis atawa sabalikna), $0,45 (45 cents) per menit video chat jeung video stream ganda (duanana lalaki jeung gadis ngobrol jeung webcams on), tagihan per detik;
- organisasi telepon konferensi- anjeun meunang $5 pikeun tiap telepon konprensi jeung gadis ti agénsi anjeun (organisasi teknis prosés jeung waragad ka juru bakal dibayar ku kami);
- video-klip - anjeun meunang $0.12-1.00 pikeun tiap review video gadis anjeun ku lalaki (komisi per view beda-beda gumantung kana kualitas jeung durasi video);
- pangiriman kado - Anjeun earn $5,00 per kiriman kado ka gadis tambah anjeun earn duit dina meuli kado;
- pangatur rapat - anjeun nampi $25-$35 kanggo nyetél rapat antara klien awéwé anjeun sareng klien kami.

Komisi dibayar bulanan dina mata uang anu anjeun pikahoyong sareng ku cara anu cocog pikeun anjeun.

Upami anjeun siap gabung dina jaringan kami:

©Hanuma Net Ltd., 2001-2022. All rights reserved.