Sindikata e agjencive martesore Hanuma Net Ltd eng rus ukr

Bashkëpunimi


Mirë se vini në faqen e internetit të bashkimit të agjencisë së martesës Hanuma!

Nëse dëshironi të merrni pjesë në programin tonë të filialeve, plotësoni formularin .

Kjo faqe është krijuar posaçërisht për agjencitë e martesës. Me faqen tonë, ju mund t'i ndihmoni klientët tuaj të gjejnë një partner jete në SHBA, Kanada, vendet evropiane, Australi, Zelandën e Re dhe vende të tjera. Duke ndihmuar klientët tuaj femra, ju gjithashtu keni një shans për të fituar: shërbimet tona të agjencisë janë me pagesë për meshkujt dhe secila agjenci që organizon komunikimin midis meshkujve nga databaza jonë dhe klientëve femra të agjencisë, merr një komision për letra, foto, biseda në internet, dërgimin e dhurata, organizimin e takimeve në qytetin e tyre.

Duke u regjistruar në programin tonë të filialeve ju fitoni në:
- profilet që ngarkoni në bazën tonë të të dhënave - ju merrni 0,75-1,25 dollarë për çdo profil të aktivizuar (komisioni i aktivizimit varet nga cilësia dhe sasia e fotove);
- korrespondencë - ju merrni 3,00-3,70 dollarë për çdo përgjigje nga vajza (komisioni për përgjigje varet nga koha e përgjigjes ndaj letrës dhe disponueshmëria e videos në profilin e klientit);
- shkëmbim shtesë fotografish - ju merrni 1,00 dollarë për çdo foto, të dërguar nga një burrë te një vajzë ose të marrë nga një burrë nga një vajzë dhe të paguar prej tij;
- biseda dhe video-biseda - ju merrni 0,15 dollarë (15 cent) për minutë bisedë të thjeshtë, 0,30 dollarë (30 cent) për minutë bisedë me video me një transmetim video (kur një burrë shikon videon e një vajze ose anasjelltas), 0,45 dollarë (45 cent) për minutë video chat me transmetim të dyfishtë video (chat si burrë ashtu edhe vajza me kamera në internet), faturim për sekondë;
- organizimi i telefonatave të konferencës - ju merrni 5 dollarë për çdo telefonatë konferencë me një vajzë nga agjencia juaj (organizimi teknik i procesit dhe tarifat për përkthyesin do të paguhen nga ne);
- video-klipe - ju merrni 0,12-1,00 dollarë për çdo rishikim të videos së vajzës suaj nga një burrë (komisioni për shikim ndryshon në varësi të cilësisë dhe kohëzgjatjes së videos);
- dorëzimi i dhuratave - Ju fitoni 5,00 dollarë për dorëzim dhuratë një vajze plus fitoni para me blerjen e dhuratës;
- organizimi i takimeve - ju merrni 25-35 dollarë për organizimin e takimeve midis klientëve tuaj femra dhe klientëve tanë.

Komisionet paguhen çdo muaj në monedhën e zgjedhjes suaj dhe në një mënyrë të përshtatshme për ju.

Nëse jeni gati të bashkoheni në rrjetin tonë:

©Hanuma Net Ltd., 2001-2024. All rights reserved.